Conopidă cu cartofi natur - eBUCATARIA

Conopidă cu cartofi natur

09.08.2018 0 comentarii

Ambele delicioase, combină conopidă cu cartofi natur pentru un preparat consistent şi simplu! E perfect pentru prânz sau o cină luată ceva mai devreme!

  1. Ingrediente

    1 conopidă
    10 cartofi de mărime medie
    1 cubuleţ de unt
    sare, piper
    100 ml smântână
    2 căţei de usturoi
    1 praf de boia roşie

    Mod de preparare


    Pune la fiert 1 litru de apă, cu puţină sare.

    Când dă în clocot, adaugă conopida şi las-o 5-6 minute.

    Curăţă cartofii, taie-i în sferturi, pune-i la fiert, odată cu apa, şi lasă-i 15-20 de minute, până sunt pătrunşi.

    Scurge apa, după care adaugă un cubuleţ de unt, sare, piper şi amestecă uşor.

    Fă un sos din 100 ml smântână, 2 căţei de usturoi pisaţi bine şi un praf de boia roşie.

    Amestecă bucheţelele de conopidă cu cartofii, toarnă deasupra sosul de mai sus şi asezonează cu sare şi piper. 

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro