Conopidă cu parmezan

11.10.2017 0 comentarii

Nici tu nu ai timp sau chef de preparate sofisticate în zilele astea caniculare? Tocmai d-asta noi am optat pentru conopidă cu parmezan – delicios şi simplu!

  1. Ingrediente

    1 conopidă
    sare, piper
    ulei de măsline
    parmezan

    Mod de preparare

    Spală conopida, după care rupe-o în bucheţele.

    Unge cu ulei de măsline şi dă apoi cu sare şi piper.

    Tapetează o tavă întinsă cu hârtie de copt şi aşază bucheţelele de conopidă.

    Fie dai bucheţelele de conopidă prin parmezan, fie presari peste ea parmezan când este deja în tavă.

    Dă-o la cuptor şi scoate-o când se rumeneşte puţin.

    Serveşte cu lămâie.
     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro