Conopidă pane cu paste

Îţi plac preparatele cu paste? Dar cele cu conopida? Dacă răspunsul este afirmativ, trebuie să încerci reţeta noastră de conopidă pane cu paste.
-
O combinaţie cel puţin interesantă, acest preparat este simplu, rapid şi foarte gustos, perfect pentru prânz sau cină.
Ingrediente:
Conopidă 1
Spaghete 500 g
Ouă 1-2
Sare
Piper
Cimbru
Ulei
Faină
Mod de preparare
Rupe conopida în mai multe bucheţele.
Pune apă cu sare la fiert şi, când fierbe, adaugă bucheţelele de conopidă.
Apoi, lasă-le pe o farfurie să se scurgă bine.
Amestecă un pic de făină cu ouăle bătute cu sare şi condimentele. Dă conopida prin acest aluat.
Aşază-le într-o tavă, pe o hârtie de copt şi dă la cuptor.
Între timp, pregăteşte pastele conform indicaţiilor de pe pachet.
Combină-le şi serveşte-le calde sau reci.
