Conopidă pane cu paste

23.07.2018 0 comentarii

Îţi plac preparatele cu paste? Dar cele cu conopida? Dacă răspunsul este afirmativ, trebuie să încerci reţeta noastră de conopidă pane cu paste.

  1. O combinaţie cel puţin interesantă, acest preparat este simplu, rapid şi foarte gustos, perfect pentru prânz sau cină.
     
    Ingrediente:

    Conopidă 1
    Spaghete 500 g
    Ouă 1-2
    Sare
    Piper
    Cimbru
    Ulei
    Faină

    Mod de preparare

    Rupe conopida în mai multe bucheţele.

    Pune apă cu sare la fiert şi, când fierbe, adaugă bucheţelele de conopidă.

    Apoi, lasă-le pe o farfurie să se scurgă bine.

    Amestecă un pic de făină cu ouăle bătute cu sare şi condimentele. Dă conopida prin acest aluat.

    Aşază-le într-o tavă, pe o hârtie de copt şi dă la cuptor.

    Între timp, pregăteşte pastele conform indicaţiilor de pe pachet.

    Combină-le şi serveşte-le calde sau reci.

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro