Copane de pui cu salată verde

19.03.2016 0 comentarii

Cum să îmbini utilul cu plăcutul? Simplu! Prepară aceste copane de pui cu salată verde! Carnea este consistentă şi savuroasă, iar salata o completează perfect!

  1. Ingrediente

    4 copane de pui
    sare, piper
    2 ouă
    un pic de făină
    condimente pentru pui (opţional)
    3 linguri apă minerală
    ulei
    salată verde
    rucola
    varză roşie
    felii de lămâie
    ridichi

    Mod de preparare


    Ia copanele de pui şi dezosează-le.

    Pune apă (aproximativ 500 ml) cu puţină sare într-un vas, la fiert. Când dă în clocot, adaugă copanele de pui.

    Lasă 5 minute. După, scoate-le şi lasă-le un pic să se scurgă, pe un prosop de hârtie.

    Dă-le cu sare şi piper.

    Realizează un amestec format din 2 ouă bătute bine, un pic de făină cât să îngroaşe compoziţia puţin, condimente pentru pui (dacă doreşti), sare, piper şi 3 linguri de apă minerală.

    Ia fiecare bucată de pui şi dă-o prin acest amestec (mai gros sau mai subţire, în funcţie de preferinţă).

    Adaugă aproximativ 100 ml de ulei într-o tigaie şi, când uleiul este încins, adaugă copanele de pui.

    Prăjeşte-le pe ambele părţi, după care scoate-le pe un şervet absorbant pentru a se scurge surplusul de grăsime.

    Pe un platou întins, aşază salată verde, rucola, frunze de varză roşie, ridichi, felii de lămâie pe margine, după care pune peste şi copanele de pui.

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro