Cotlete de miel prăjite, cu cartofi noi

02.05.2016 0 comentarii

Completează-ţi meniul de Paşte cu acest preparat special! Cotlete de miel prăjite, cu cartofi noi – simplu de preparat şi foarte gustos în combinaţia asta!

  1. Ingrediente

    10 cotlete
    150-200 ml ulei
    sare, piper
    10 cartofi noi
    2 felii brânză cu verdeţuri
    1-2 castraveţi
    1 ardei roşu
    1 ardei verde
    câteva frunze salată verde
    1-2 linguriţe zeamă de lămâie
    1 lingură ulei de măsline

    Mod de preparare

    Ia 10 cotlete, spală-le, lasă-le un pic pe un prosop de hârtie şi dă-le cu sare şi piper.

    Într-un tuci, încinge 150-200 ml de ulei, după care adaugă cotletele. Prăjeşte-le bine, pe fiecare parte, după care scoate-le şi pe ele pe un prosop absorbant.

    În acelaşi ulei sau într-o altă cratiţă, cum doreşti, prăjeşte şi cartofii noi, tăiaţi mai mari. Când sunt gata, se lasă şi ei pe un prosop absorbant pentru a se scurge surplusul de grăsime.

    Aşază pe un platou bucăţile de cotlet, cartofii lângă ei, “asezonează” cu 2 feliuţe de brânză cu verdeţuri şi savurează totul cu o salată de crudităţi, preparată din castraveţi, ardei, salată verde, zeamă de lămâie, sare şi ulei de măsline.

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro