Cremă de brânză
-
Uite o cremă de brânză pe care o puteți folosi la orice! Pentru bruschette sau pâine prăjită, pentru un sandwich răcoros într-o ciabatta proaspătă, dar și ca bază pentru pizza bianca, în locul sosului de tomate. Dacă aveți un robot de bucătărie, v-ați scos, crema-i gata în 2 minute.
Ingrediente:- 125 gr cremă Philadelphia
- 100 gr unt moale
- 3 linguri brânză de burduf
- 2 linguri smântână
- Un cățel de usturoi
- Frunze proaspete de busuioc
- 2 crenguțe de rozmarin
- Sare si piper dupa gust
Punem robotul de bucătărie în funcțiune și în prima fază mixăm usturoiul, busuiocul și acele de rozmarin.
Adăugăm apoi crema de brânză, brânza de burduf, smântâna și untul. Mai mixăm o tură.
Dacă e nevoie, mai punem sare sau piper, dacă nu, rămâne doar să ne bucurăm de ea. Mai jos aveți două variante, cea de cremă pur și simplu tartinabilă...
...sau într-o combinație deosebită: ciabatta cu cremă de brânză și alte cele.
Poftă bună :)
E F.BUNA
Nu puteam ,bre, sa vad asta mai devreme? Ca doar ce mi-am consumat branzeturile intr-o anume crema cu adaus de ardei iute.
Feodor, nu-i nimic, faci data viitoare :)
Pe unde gasiti voi ciabatta asta? Ca in Magea Image-ul de lanaga mine au niste mini-ciabatta care nu seamana deloc cu ce este in poza.
@Gaio - noi nu prea suntem din Bucuresti, dar am intrebat - cica la mega image si in Cora. Si la French Bakery
@Gaio, asta e de la Kufland
Si de la Real am cumparat eu
Merci de info