Cremă de brânză cu măsline și verdeață

18.03.2015 0 comentarii
  1. Ingrediente

    • 250 g brânză slabă de vacă
    • 50 g de brânză de oaie
    • 50 g măsline negre feliate
    • 50 g mușchi crud afumat
    • 50 g unt
    • 2-3 fire de ceapă verde
    • o legătură de mărar
    • opțional, o lingură de boia iute (sau, după preferințe, dulce)

    Rețetă

    Uneltele necesare pentru gustarea asta sunt un castron și un blender (sau un robot de bucătărie).

    Am pus în castron brânza de vacă și telemeaua de oaie, iar peste ele am pus rondele de măsline negre

    Crema de branza cu masline si verdeata - branza de vaci si branza de oaie se amesteca cu masline

    Mușchiul e opțional, și poate fi înlocuit cu șuncă sau cu prosciutto. Am rupt feliile și le-am pus în castron.

    Crema de branza cu masline si verdeata - se adauga felii de muschi file

    Apoi am pus verdeața - mărarul tocat mărunt, ceapa verde tăiată rondele.

    Crema de branza cu masline si verdeata - se adauga marar si ceapa verde

    Untul trebuie să fie moale, dar nu topit.

    Crema de branza cu masline si verdeata - se adauga unt

    La urmă, am băgat blenderul în castron și m-am oprit doar când totul devenise o cremă aromată. După care am pus boiaua, pentru un pic de iuțeală și pentru culoare.

    Crema de branza cu masline si verdeata - se amesteca cu blenderul si se adauga boia iute

    În mod normal, iese o cremă tartinabilă, dar eu am împrietenit-o cu niște chipsuri de casă geniale, pe care vi le povestesc mâine :)

    Crema de branza cu masline si verdeata

    Poftă bună :)

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: Andrei Crivăț