Creveţi cu cocos

05.09.2017 0 comentarii

Ai mâncat vreodată creveţi cu cocos? Exotici, surprinzători ca aspect şi gust, iată un preparat de neratat mai ales dacă vrei să îţi surprinzi plăcut prietenii!

  1. Ingrediente

    20 de creveţi mai mici
    2 ouă
    ½-1 cană nucă de cocos mărunţită (fulgi)
    1 lingură ulei de cocos
    sare, piper

    Mod de preparare


    Curăţă şi spală bine creveţii.

    Dă-le cu sare, piper, după care dă-i prin ouăle bătute bine şi apoi prin nuca de cocos.

    Pune într-o tigaie 1 lingură ulei de cocos şi căleşte creveţii aproximativ 3 minute, pe fiecare parte.
     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro