Creveţi cu sos de roşii

19.07.2018 0 comentarii

Nu ai prea mult timp la dispoziţie, dar îţi vin în vizită prietenii? Prepară câţiva creveţi cu sos de roşii – delicioşi, uşor de făcut şi spectaculoşi!

  1. Ingrediente

    15 creveţi decorticaţi
    Suc de lămâie (2-3 linguri)
    Usturoi tocat mărunt
    Spanac tocat mărunt
    Ceapă verde
    Ulei de măsline
    Sare, piper
    1 cănuţă suc de roşii (100 ml)
    Pătrunjel verde

    Mod de preparare

    Căleşte creveţii în 2 linguri de ulei încins.

    Adaugă, treptat, sucul de lămâie, usturoiul tocat mărunt, ceapa verde, spanacul tocat mărunt (fiert puţin în prealabil) şi o cănuţă suc de roşii.

    Lasă creveţii până se fac foarte bine, pe ambele părţi.

    Scoate-i şi decorează cu pătrunjel verde, tocat mărunt.
     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro