Creveţi cu sos de roşii

Nu ai prea mult timp la dispoziţie, dar îţi vin în vizită prietenii? Prepară câţiva creveţi cu sos de roşii – delicioşi, uşor de făcut şi spectaculoşi!
-
Ingrediente
15 creveţi decorticaţi
Suc de lămâie (2-3 linguri)
Usturoi tocat mărunt
Spanac tocat mărunt
Ceapă verde
Ulei de măsline
Sare, piper
1 cănuţă suc de roşii (100 ml)
Pătrunjel verde
Mod de preparare
Căleşte creveţii în 2 linguri de ulei încins.
Adaugă, treptat, sucul de lămâie, usturoiul tocat mărunt, ceapa verde, spanacul tocat mărunt (fiert puţin în prealabil) şi o cănuţă suc de roşii.
Lasă creveţii până se fac foarte bine, pe ambele părţi.
Scoate-i şi decorează cu pătrunjel verde, tocat mărunt.
