Cuib de spaghete cu vinete coapte

Combină câteva ingrediente delicioase într-un preparat special: cuib de spaghete cu vinete coapte! Vezi mai jos tot ce îţi trebuie şi cum să îl găteşti!
-
Mod de preparare
2 vinete
200 de spaghete
1 cubuleţ de unt
2-3 roşii
1 lingură de ulei
sare, piper
1 căţel de usturoi
brânză şi/sau caşcaval
Mod de preparare
Ia vinetele, spală-le şi feliaza-le pe lung, fără a le curăţa de coajă.
Pune-le pe grătar şi frige-le.
Apoi, lasă-le deoparte, într-un vas.
Pregăteşte spaghetele astfel: pune la fiert 1 litru de apă cu puţină sare.
Când dă în clocot, adaugă spaghetele şi lasă-le cam 20-25 de minute, până se pătrund.
Spală-le apoi sub un jet de apă rece, scurge-le bine şi amestecă-le cu un cubuleţ de unt.
Separat, într-un alt vas, decojeşte 2-3 roşii şi taie-le mărunt.
Căleşte-le cu 1 lingură de ulei într-o tigaie. Adaugă peste ele şi sare, piper, 1 căţel de usturoi tăiat mărunt.
Când totul este gata, aşază pe o farfurie spaghetele, rade brânză şi caşcaval, adaugă sosul de roşii, apoi vinetele pe lateral şi din nou rade brânză şi mai toarnă din sos.
Poţi decora cu frunze de busuioc sau spanac.

ce reteta misto, o sa incerc si eu ca e simplu, cred ca-mi iese :-p