DESTINAȚII CU GUST Timiș: Papricaș cu carne de pui la cuptor, specialitate de Gottlob

03.06.2015 0 comentarii

Papricașul cu carne de pui este ușor de făcut și atunci când este pregătit pe îndelete, la cuptor, capătă o savoare deosebită.

  1. Daniela Cerba din Gottlob dezvăluie pentru AGERPRES rețeta acestui fel de mâncare.

    Avem nevoie de un pui, 1/2 pachet de unt, o lingură de făină, o ceapă, o lingură de boia de ardei dulce, sare.
     
    'Se porționează puiul în bucăți și se rumenește în unt împreună cu ceapa tocată; presărăm și puțină boia dulce, făina și se stinge cu apă, atâta cât să se acopere bucățile de carne.
     
    Adăugăm sarea și lăsăm oala de tuci să-și vadă de treabă, în cuptor, până scade atât cât ne place', spune Daniela Cerba. Se mai pot adăuga și frunze de dafin și piper.
     
    Sursa: Agerpres
     
printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro