Dorada pe grătar

27.07.2018 0 comentarii

Dorada este un peşte cu carne albă, nu foarte grasă, nelipsit din bucătăria mediteraneană. Am ales varianta dorada pe grătar şi nu am dat greş nici de astă dată!

  1. Ingrediente

    2 peşti dorada
    sare
    piper
    ulei de măsline

    Mod de preparare

    Spală peştele, lasă-l să se usuce puţin pe un prosop de hârtie, după care sărează şi piperează.

    Unge grătarul cu puţin ulei de măsline, mai presară un strat de sare şi aşază peştele.

    Când este gata, stropeşte cu suc de lămâie şi aşază câteva felii de lămâie deasupra.

    Poţi servi, în funcţie de preferinţă, cu garnitură de legume sau cartofi natur.
     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro