Double Decker Sandwich
-
Sandwich-ul acesta e inspirat de foame iar numele lui e inspirat de celebrele autobuze cu etaj care circulă în capitala Marii Britanii. Se face simplu, la tigaie iar recompensa pentru efortul de a-l face e consistentă și gustosă.
Aveți nevoie pentru el de pâine (feliată și neagră în cazul de față dar puteți adapta), caș de vacă (e bun și cașcavalul sau orice altă brânză care se topește repede), un ou și ceva verde, ceapă am ales eu dar putea fi spanac sau măcriș, poate frunze de ridiche sau sfeclă roșie ori mai știu eu ce altă buruiană menită să dea echilibru și prospețime.Trebuie să încingeți o tigaie în care picurați puțin ulei. Puneți feliile de pâine la prăjit (nu trebuie să le întoarceți) și spargeți oul (nu-l întoarceți nici pe acesta). Condimentați oul cu sare și piper.
Puneți felii subțiri de brânză peste o felie de pâine și așezați peste ele o altă felie, cu partea prăjită direct peste brânză.
Tot ce trebuie să faceți apoi e să așezați oul peste felia a doua și ultima felie deasupra. Gata double decker-ul.
Poftă mare și să fiți iubiți.
mai bine nu deschideam linkul....acum musai trebuie sa manc ceva ca ma roade stomacul. am ajuns vorba groparului, sa salivam la toate pozele. pavlov e mic copil.
ba chiar si-n dublin circula double-deckere, si-n glasgow, si-n cardiff, si-n belfast, etc. tot spatiul vorbitor de engleza din nordul europei :). ai dreptate, la genul asta de sandvis painea neagra merge de minune. hm, ia ghici ce-a iesit acum din masina de facut paine? ai ghicit.....paine neagra :). asa ca la treaba, ca tot e dimineata.
MULTUMESC,ESTE SIMPLU,RAPID SI DELICIOS!!!!
delicios