Dovleac copt cu migdale

10.04.2016 0 comentarii

Un desert rapid, ingenios şi delicios cu ingrediente simple şi savuroase! Vezi mai jos cum să faci dovleac copt cu migdale! Ce zici? I-ai mai adăuga ceva?

  1. Ingrediente

    1 dovleac mai mic (sau 2-3 cartofi dulci)
    ulei de măsline
    ulei de cocos
    miere
    frişcă
    migdale
    seminţe de dovleac

    Mod de preparare

    Ia un dovleac mai mic, spală-l, şterge-l, taie-l şi curăţă-l în interior.

    Porţionează cât de mare doreşti şi dă-l la cuptor, într-o tavă unsă în prealabil cu ulei de măsline.

    Unge şi feliile de dovleac cu puţin ulei de cocos tocmai pentru a prinde o crustă frumoasă.

    Lasă până se rumenesc uşor.

    Scoate feliile de dovleac, aşază-le pe un platou întins, lasă să se răcească mai bine, unge apoi cu puţină miere deasupra, iar în mijloc adaugă câte o linguriţă de frişcă, o migdală coaptă şi o sămânţă de dovleac.
     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro