Dovleac copt cu migdale
Un desert rapid, ingenios şi delicios cu ingrediente simple şi savuroase! Vezi mai jos cum să faci dovleac copt cu migdale! Ce zici? I-ai mai adăuga ceva?
-
Ingrediente
1 dovleac mai mic (sau 2-3 cartofi dulci)
ulei de măsline
ulei de cocos
miere
frişcă
migdale
seminţe de dovleac
Mod de preparare
Ia un dovleac mai mic, spală-l, şterge-l, taie-l şi curăţă-l în interior.
Porţionează cât de mare doreşti şi dă-l la cuptor, într-o tavă unsă în prealabil cu ulei de măsline.
Unge şi feliile de dovleac cu puţin ulei de cocos tocmai pentru a prinde o crustă frumoasă.
Lasă până se rumenesc uşor.
Scoate feliile de dovleac, aşază-le pe un platou întins, lasă să se răcească mai bine, unge apoi cu puţină miere deasupra, iar în mijloc adaugă câte o linguriţă de frişcă, o migdală coaptă şi o sămânţă de dovleac.