Dovlecei umpluţi

Ai poftă de un preparat gustos, dar în acelaşi timp simplu şi uşor de făcut? Încearcă aceşti dovlecei umpluţi! Cu siguranţă, vei fi cucerit iremediabil!
-
Ingrediente
2 dovlecei
10 roşii cherry
Ulei de măsline
3 linguri de iaurt sau smântână
1 ou
Caşcaval
Brânză ceva mai sărată
6 măsline negre
Sare, piper
Pătrunjel şi mărar
Mod de preparare
Ia doi dovlecei, taie-i pe jumătate, pe lung, scobeşte-le un pic mijlocul, pe care pune-l apoi într-o farfurie, separat.
Într-o tavă termorezistentă, aşază dovleceii şi 10 roşii cherry. Dă la cuptorul încins în prealabil şi lasă cam 10 minute.
Separat, pasează bine mijlocul dovleceilor şi amestecă-i cu 3 linguri de iaurt sau smântână, 1 ou bătut bine, piper, caşcaval şi brânză un pic sărată.
Umple dovleceii cu această compoziţie, adaugă câteva măsline tăiate rondele şi mai rade un strat de brânză şi caşcaval.
Dă-i la cuptor pentru alte 10-15 minute.
La final, înainte de servire, presară pătrunjel şi mărar tocat mărunt.
