Dovlecei umpluţi

01.12.2016 0 comentarii

Ai poftă de un preparat gustos, dar în acelaşi timp simplu şi uşor de făcut? Încearcă aceşti dovlecei umpluţi! Cu siguranţă, vei fi cucerit iremediabil!

  1. Ingrediente

    2 dovlecei
    10 roşii cherry
    Ulei de măsline
    3 linguri de iaurt sau smântână
    1 ou
    Caşcaval
    Brânză ceva mai sărată
    6 măsline negre
    Sare, piper
    Pătrunjel şi mărar

    Mod de preparare


    Ia doi dovlecei, taie-i pe jumătate, pe lung, scobeşte-le un pic mijlocul, pe care pune-l apoi într-o farfurie, separat.

    Într-o tavă termorezistentă, aşază dovleceii şi 10 roşii cherry. Dă la cuptorul încins în prealabil şi lasă cam 10 minute.

    Separat, pasează bine mijlocul dovleceilor şi amestecă-i cu 3 linguri de iaurt sau smântână, 1 ou bătut bine, piper, caşcaval şi brânză un pic sărată.

    Umple dovleceii cu această compoziţie, adaugă câteva măsline tăiate rondele şi mai rade un strat de brânză şi caşcaval.

    Dă-i la cuptor pentru alte 10-15 minute.

    La final, înainte de servire, presară pătrunjel şi mărar tocat mărunt.

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro