Farfalle cu măsline şi brânză Feta

25.01.2017 0 comentarii

Nu e deloc greu să-ţi prepari rapid o mâncare delicioasă şi sănătoasă! Cum cu pastele nu poţi da greş, încearcă aceste farfalle cu măsline şi brânză feta.

  1. Ingrediente

    200 g paste farfalle (fundiţă)
    Măsline negre
    Măsline verzi
    Rucola sau baby spanac, în funcţie de preferinţă
    Sare, piper
    Ulei de măsline
    1 cubuleţ de unt
    Bucăţi mari de brânză feta

    Mod de preparare


    Pune la fiert apă cu puţină sare.

    Când dă în clocot, adaugă pastele.

    Lasă-le până când sunt fierte bine, cam 25 de minute.

    Scurge-le, pune-le într-o cratiţă şi amestecă-le cu un cubuleţ de unt.

    Adaugă-le apoi într-un bol mai mare, alături de măslinele de ambele feluri, rucola sau spanac, sare, piper, puţin ulei de măsline.

    Amestecă bine. Peste, adaugă bucăţi de brânză feta.
     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro