Farfalle cu măsline şi brânză Feta

Nu e deloc greu să-ţi prepari rapid o mâncare delicioasă şi sănătoasă! Cum cu pastele nu poţi da greş, încearcă aceste farfalle cu măsline şi brânză feta.
-
Ingrediente
200 g paste farfalle (fundiţă)
Măsline negre
Măsline verzi
Rucola sau baby spanac, în funcţie de preferinţă
Sare, piper
Ulei de măsline
1 cubuleţ de unt
Bucăţi mari de brânză feta
Mod de preparare
Pune la fiert apă cu puţină sare.
Când dă în clocot, adaugă pastele.
Lasă-le până când sunt fierte bine, cam 25 de minute.
Scurge-le, pune-le într-o cratiţă şi amestecă-le cu un cubuleţ de unt.
Adaugă-le apoi într-un bol mai mare, alături de măslinele de ambele feluri, rucola sau spanac, sare, piper, puţin ulei de măsline.
Amestecă bine. Peste, adaugă bucăţi de brânză feta.
