Friptură de porc cu broccoli

Ce ar fi friptura fără ceva legume lângă? Un preparat anost, am spune noi, dacă ne gândim cât de gustoasă şi aromată este această friptură de porc cu broccoli!
-
Ingrediente
500g pulpă de porc
300g broccoli
½ ţelină
4 bucăţi sparanghel
5 cartofi
Sare, piper
Muştar la borcan sau boabe
3-4 căţei de usturoi
Mod de preparare
Spală bucăţile de carne, zvântă, sărează şi piperează.
Unge-le apoi cu o pastă formată din mujdei de usturoi, 1 linguriţă ulei, 1 linguriţă muştar, piper, sare.
Apoi, pune pe grătar şi lasă 30 de minute.
Când carnea este pătrunsă, aşază pe un platou.
Între timp, adaugă într-o altă cratiţă 2 linguri de ulei de măsline, 2 felii ţelină, 3 bucăţi sparanghel, 300 g broccoli şi 5 cartofi, acestea două din urmă fiind în prealabil fierte.
Căleşte-le câteva minute, după care aşază-le pe platou, deasupra bucăţilor de carne.
