Friptură de porc cu paste

12.01.2016 0 comentarii

Ai asociat până acum carnea de porc cu pastele? Dacă nu, încearcă o reţetă inedită de friptură de porc cu paste! Consistentă, simplă şi foarte gustoasă!

  1. Ingrediente

    1 bucată de muşchi de porc (300 g)
    câţiva căţei de usturoi
    ulei
    1 ceaşcă de apă
    paste melci
    1 ceaşcă bulion
    2 căţei de usturoi
    sare, piper
    pătrunjel

    Mod de preparare


    Ia o bucată de muşchi de porc, cam de 300 g, spală şi împănează cu căţei de usturoi.

    Aşază într-o folie de aluminiu şi pune într-o tavă de cozonac.

    În această tavă adaugă un strop de ulei şi o ceaşcă de apă rece.

    Dă la cuptor timp de 20 de minute. Aproape de final, se desface un pic folia şi se încearcă cu furculiţa pentru a vedea dacă e făcut.

    Deschide folia şi mai lăsa aşa câteva minute, la cuptor, cât să prindă o crustă rumenie.

    Se scoate din cuptor, se lasă un pic să se răcească şi se taie felii.

    Separat, fierbe pastele în prealabil.

    Prepară sosul, adăugând într-o cratiţă, pe foc, 1 ceaşcă de bulion, 2 căţei de usturoi, sare, piper şi lasă aproximativ 5 minute. La final, presară pătrunjel tocat mărunt.
     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro