Friptură de porc la cuptor

23.12.2016 0 comentarii

Una dintre cele mai simple, dar şi cele mai gustoase preparate de sezon, pregăteşte această friptură de porc la cuptor pentru a-ţi impresiona invitaţii!

  1. Ingrediente

    1 bucată muşchi de porc
    sare, piper
    1 căpăţână de usturoi
    1 ceapă
    1 morcov
    1 ceşcuţă supă de legume

    Mod de preparare

    Sărează şi piperează bucata de muşchi. Taie căţeii de usturoi pe lungime, pe jumătate şi împănează bucata de carne cu usturoi.

    Apoi, ia o folie de aluminiu, aşază în ea muşchiuleţul de porc. Lângă, pentru un plus de savoare, mai adaugă şi 1 ceapă tăiată în patru şi 1 morcov tăiat pe lungime.

    Strânge bine folia şi rulează.

    Pune într-un vas termorezistent, adaugă o ceşcuţă de supă de legume şi dă la cuptor.

    Lasă aproximativ 45 de minute. Aproape de final, scoate, desfă un pic folia şi vezi dacă e pătrunsă carnea. Dacă este gata, lasă folia desfăcută şi mai bagă la cuptor alte 10 minute.
     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro