Friptură de porc la cuptor

Una dintre cele mai simple, dar şi cele mai gustoase preparate de sezon, pregăteşte această friptură de porc la cuptor pentru a-ţi impresiona invitaţii!
-
Ingrediente
1 bucată muşchi de porc
sare, piper
1 căpăţână de usturoi
1 ceapă
1 morcov
1 ceşcuţă supă de legume
Mod de preparare
Sărează şi piperează bucata de muşchi. Taie căţeii de usturoi pe lungime, pe jumătate şi împănează bucata de carne cu usturoi.
Apoi, ia o folie de aluminiu, aşază în ea muşchiuleţul de porc. Lângă, pentru un plus de savoare, mai adaugă şi 1 ceapă tăiată în patru şi 1 morcov tăiat pe lungime.
Strânge bine folia şi rulează.
Pune într-un vas termorezistent, adaugă o ceşcuţă de supă de legume şi dă la cuptor.
Lasă aproximativ 45 de minute. Aproape de final, scoate, desfă un pic folia şi vezi dacă e pătrunsă carnea. Dacă este gata, lasă folia desfăcută şi mai bagă la cuptor alte 10 minute.
