Friptură de vită cu ciuperci

06.02.2016 0 comentarii

Muşchi de vită, ciuperci, pătrunjel, dar mai bine descoperă aici reţeta unui preparat pe care îl poţi prepara cu succes oricând: friptură de vită cu ciuperci!

  1. Ingrediente

    400 g muşchi de vită
    20 ciuperci mari
    pătrunjel
    ulei
    usturoi
    sare, piper

    Mod de preparare

    Ia carnea de vită, spală şi las-o să se zvânte pe un prosop de hârtie.

    Taie din ea porţii mari şi împănează cu usturoi.

    Dă cu sare, piper şi pune pe grătar.

    Las-o aproximativ 20 de minute, întorcând pe ambele părţi pentru a se rumeni uniform.

    Când e gata, aşază pe un platou.

    După ce pui carnea pe grătar, curăţă repede ciupercile, spală-le, unge-le cu puţin ulei de măsline, sărează, piperează şi pune-le întregi pe acelaşi grătar.

    La final, aşază carnea pe un platou, deasupra ciupercile pe care le poţi tăia în bucăţi mai mici şi presară deasupra pătrunjel tocat mărunt.
     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro