Friptură de vită cu ciuperci
Muşchi de vită, ciuperci, pătrunjel, dar mai bine descoperă aici reţeta unui preparat pe care îl poţi prepara cu succes oricând: friptură de vită cu ciuperci!
-
Ingrediente
400 g muşchi de vită
20 ciuperci mari
pătrunjel
ulei
usturoi
sare, piper
Mod de preparare
Ia carnea de vită, spală şi las-o să se zvânte pe un prosop de hârtie.
Taie din ea porţii mari şi împănează cu usturoi.
Dă cu sare, piper şi pune pe grătar.
Las-o aproximativ 20 de minute, întorcând pe ambele părţi pentru a se rumeni uniform.
Când e gata, aşază pe un platou.
După ce pui carnea pe grătar, curăţă repede ciupercile, spală-le, unge-le cu puţin ulei de măsline, sărează, piperează şi pune-le întregi pe acelaşi grătar.
La final, aşază carnea pe un platou, deasupra ciupercile pe care le poţi tăia în bucăţi mai mici şi presară deasupra pătrunjel tocat mărunt.