Friptură de vită cu legume la grătar

Bucăţi de carne suculentă şi legume crocante, preparate toate la grătar! Sună bine? Atunci încearcă reţeta aceasta de friptură de vită cu legume la grătar!
-
Ingrediente
300 g carne de vită (pulpă)
4-5 căţei usturoi
Piper, sare
1 ardei gras roşu
10 măsline
1 legătură ceapă verde
Ulei de măsline
Mod de preparare
Porţionează carnea, spală, lasă să se usuce un pic pe un prosop de hârtie.
Sărează şi piperează şi aşază pe grătarul uns cu ulei de măsline în prealabil. Carnea ar trebui să fie gata cam după 30-35 de minute.
Într-o altă cratiţă, căleşte câteva minute toate legumele, în 1-2 linguri de ulei, sărează şi piperează când este gata.
Când carnea este gata, se aşază feliile de carne pe un platou şi legumele lângă. Se mai poate asezona cu o lingură de ulei de măsline.
