Fursecuri cu ciocolată

Fără zahăr sau gluten, aceste fursecuri cu ciocolată sunt dulcele perfect când îţi doreşti un desert sănătos, dar şi rapid! Ce zici de reţeta de mai jos?
-
Ingrediente
1 cană făină de migdale
½ cană cacao sau ¾ cană pudră de roşcove
2 linguri făină de cocos
½ cană miere (sau după gust)
¼ cană seminţe de cânepă
1/2 linguriţă bicarbonat de sodiu
1 praf sare
1/2 cană ulei de cocos (în stare lichidă)
1 ou
bucăţi ceva mai mari de nuci, migdale sau smochine mărunţite
Mod de preparare
Cu excepţia ultimului, combină toate ingredientele într-un robot de bucătărie.
Amestecă bine, după care ia aluatul şi formează biluţe pe care să le aplatizezi cu o furculiţă.
Tapetează o tavă întinsă cu hârtie de copt şi aşază fursecurile.
Adaugă deasupra bucăţele de nucă, migdale sau smochine.
Dă la cuptorul încins în prealabil şi lasă 5-10 minute, până când devin crocante.
Lasă să se răcească înainte de a le savura.
