Fursecuri cu ciocolată

27.03.2016 0 comentarii

Fără zahăr sau gluten, aceste fursecuri cu ciocolată sunt dulcele perfect când îţi doreşti un desert sănătos, dar şi rapid! Ce zici de reţeta de mai jos?

  1. Ingrediente

    1 cană făină de migdale
    ½ cană cacao sau ¾ cană pudră de roşcove
    2 linguri făină de cocos
    ½ cană miere (sau după gust)
    ¼ cană seminţe de cânepă
    1/2 linguriţă bicarbonat de sodiu
    1 praf sare
    1/2 cană ulei de cocos (în stare lichidă)
    1 ou
    bucăţi ceva mai mari de nuci, migdale sau smochine mărunţite

    Mod de preparare

    Cu excepţia ultimului, combină toate ingredientele într-un robot de bucătărie.

    Amestecă bine, după care ia aluatul şi formează biluţe pe care să le aplatizezi cu o furculiţă.

    Tapetează o tavă întinsă cu hârtie de copt şi aşază fursecurile.

    Adaugă deasupra bucăţele de nucă, migdale sau smochine.

    Dă la cuptorul încins în prealabil şi lasă 5-10 minute, până când devin crocante.

    Lasă să se răcească înainte de a le savura.
     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro