Gogoși cu parmezan

-
În mod clar, asta e cea mai simplă rețetă pe care am făcut-o vreodată. Am găsit-o într-o carte veche de bucate de-a mamei și efectiv am fost curios ce iese. Ies niște "gogoși" mult mai gustoase decât buletele de cașcaval, o gustare potrivită oricărei mese cu musafiri care nu țin cură de slăbire și n-au probleme cu colesterolul. :)
Ingrediente
- 6 albușuri de ou
- 350 gr parmezan
- sare, piper
Rețetă
Am bătut albușurile spumă - o spumă cât mai țeapănă - cu puțină sare
Peste spumă, am pus parmezanul ras mărunt - ideal e să fie un parmezan de cât mai bună calitate.
Am pus un pic de piper, apoi am amestecat bine, până s-a omogenizat. După care, cu palmele udate, am făcut niște bile mai mari din compoziție.
Le-am pus la prăjit în ulei foarte bine încins
1-2 minute pe fiecare parte.
Sunt foarte bune, dar e indicat să nu abuzezi de ele, pentru că sunt destul de grele. Poftă bună :)

Absolut delicioase!!!!!
asta am s-o notez:D
Suna delicios! cam cate ies?