Gustare cu cremă de brânză şi ceapă verde

Delicioasă şi simplă: încearcă şi tu această gustare cu cremă de brânză şi ceapă verde! La micul-dejun sau între mese, este uşor de făcut şi uşor de savurat!
-
Ingrediente
300 g brânză dulce
100 g brânză de oaie
1 cubuleţ de unt
piper
ceapă verde tocată
½ ceapă albă
câteva felii de pâine neagră
verdeaţă: pătrunjel, mărar
Mod de preparare
Amestecă brânza dulce cu brânza de oaie şi cubuleţul de unt. Adaugă un pic de piper şi mixează până are o consistenţă cremoasă.
Ia câte o felie de pâine şi întinde pe fiecare câte un strat de brânză, apoi presară ceapă verde tocată mărunt, pătrunjel şi mărar tocat mărunt (mai puţin decât ceapa verde), iar deasupra, mai mult pentru ornament, câteva rondele de ceapă albă.
