Gustare cu pui, penne şi alune

Cum îţi sună combinaţia: gustare cu pui, penne şi alune? Bineînţeles, mai sunt încă câteva ingrediente pe care să le descoperi, dar rezultatul e spectaculos!
-
Ingrediente
150-200 g paste penne
½-1 piept de pui
baby spanac sau rucola, după preferinţă
sare, piper
ulei de măsline
alune
Mod de preparare
Spală pieptul de pui şi taie-l în bucăţi mai mari.
Unge-l cu ulei de măsline, sare şi piper.
Prepară-l pe grătar până când este rumenit.
Când este gata, pune-l într-un castron şi acoperă-l, pentru a se păstra cald.
Separat, pune la fiert, într-o cratiţă, apă cu puţină sare. Când apa dă în clocot, adaugă pastele şi lasă-le până sunt pătrunse, 20-25 de minute.
Când ai şi pastele gata, clăteşte-le într-un jet de apă rece.
Ia o caserolă sau un bol mai mare şi adaugă întâi pennele, apoi pieptul de pui tăiat în bucăţi mai mici, ardeiul gras roşu tăiat fâşii subţiri, frunzele de baby spanac, după care sărează şi piperează, după gust.
La final, presară deasupra alune. Vor da un gust cu totul special acestei gustări.
