Gustări crocante cu ciuperci, kaizer şi ardei capia

Şi delicioase, şi simple, şi sănătoase, aşa am descrie aceste gustări crocante cu ciuperci, kaizer şi ardei capia! Descoperă mai jos întreaga reţetă savuroasă!
-
Ingrediente
7 ciuperci
brânză de capră sau brânză de vacă, dar mai tare
2-3 morcovi
11 felii de kaizer
4-5 ardei capia
sare, piper
ulei de măsline
Mod de preparare
Într-o tavă întinsă pune folie de aluminiu. Unge cu ulei de măsline.
Separat, spală şi curăţă de pieliţe ciupercile. Scoate-le codiţa. Pe fiecare, adaugă câte o bucăţică de brânză, după care înfăşoară-le în bucăţile de kaizer.
Aşază-le în tavă.
Curăţă şi spală morcovii şi taie-i în două. Înfăşoară-i şi pe ei în bucăţi de kaizer şi aşază-i în aceeaşi tavă.
Intercalat, printre morcovi şi ciuperci, adaugă ardeii capia.
Dă tava la cuptor timp de aproximativ 20 de minute, până kaizerul începe să se topească un pic şi totul devine crocant.
