Gustări crocante cu ciuperci, kaizer şi ardei capia

09.03.2016 0 comentarii

Şi delicioase, şi simple, şi sănătoase, aşa am descrie aceste gustări crocante cu ciuperci, kaizer şi ardei capia! Descoperă mai jos întreaga reţetă savuroasă!

  1. Ingrediente

    7 ciuperci
    brânză de capră sau brânză de vacă, dar mai tare
    2-3 morcovi
    11 felii de kaizer
    4-5 ardei capia
    sare, piper
    ulei de măsline

    Mod de preparare

    Într-o tavă întinsă pune folie de aluminiu. Unge cu ulei de măsline.

    Separat, spală şi curăţă de pieliţe ciupercile. Scoate-le codiţa. Pe fiecare, adaugă câte o bucăţică de brânză, după care înfăşoară-le în bucăţile de kaizer.

    Aşază-le în tavă.

    Curăţă şi spală morcovii şi taie-i în două. Înfăşoară-i şi pe ei în bucăţi de kaizer şi aşază-i în aceeaşi tavă.

    Intercalat, printre morcovi şi ciuperci, adaugă ardeii capia.

    Dă tava la cuptor timp de aproximativ 20 de minute, până kaizerul începe să se topească un pic şi totul devine crocant.
     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro