Halle Berry – secretele frumuseţii la 50 de ani

11.03.2018 0 comentarii

Chiar dacă nu i-ai da mai mult de 30 de ani, frumoasa Halle Berry a împlinit zilele trecute 50 de ani. Cu toate astea, afişează încă un corp de invidiat şi un tonus excelent! Vrei să afli şi să furi şi tu din secretele frumuseţii ei? Iată mai jos tot ce trebuie să ştii!

 1. Restricţiile pentru diabet de tip I – una dintre premisele tinereţii

  Puţini ştiu că actriţa se confruntă de foarte mulţi ani cu diabetul de tip I. Tocmai de aceea, este necesar să aibă o alimentaţie sănătoasă, corespunzătoare, săracă neapărat în zahăr.

  Chiar Halle Berry a declarat la un moment dat ca acesta ar fi secretul tenului său strălucitor şi al tinereţii: dieta din care a eliminat aproape în totalitate zahărul.

  Fibre, proteine, carbohidraţi complecşi şi One Cheat Day - punctele cheie ale dietei sale

  Halle îşi începe ziua cu o salată de fructe energizantă şi proaspătă. Apoi, se concentrează pe introducerea în meniu a multor legume şi fructe proaspete care îi asigură aportul necesar de minerale şi vitamine.

  Proteinele sunt şi ele foarte importante, actriţă optând, de cele mai multe ori, pentru carne de curcan, carne de pui, preparată la grătar, somon sau ton.

  De asemenea, respectă regulile Five Factor Diet, şi anume să mănânce de 5 ori pe zi, 5 mese preparate din doar 5 ingrediente.

  O dată pe săptămână, însă, Halle trişează şi mănâncă, moderat, bineînţeles, şi alte alimente pentru care, altminteri, nu ar opta.

  De asemenea, deşi evită băuturile acidulate, când şi când, actriţă îşi permite 1-2 pahare de vin, chiar dacă în restul timpului evită consumul de alcool.

  5 minute de antrenament fizic, în fiecare zi


  Pe lângă regulile alimentare, Halle Berry nu uită nici de sport! Actriţa optează pentru 5 Factor Fitness Plan, un proiect al unui instructor fitness de succes, Harley Pasternak.

  Actriţa face 5 minute de sport pe zi: începe cu exerciţii de încălzire, urmează apoi antrenamentul pentru partea inferioară şi superioară a corpului, exerciţii pentru trunchi şi cele pentru arderea grăsimilor.

  Sursa foto:https://www.picsofcelebrities.com

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro