Langustine cu sos mediteranean, la Casa Vernescu

30.03.2010 4 comentarii
  1. O scurtă vizită la celebra Casa Vernescu din București, unde l-am cunoscut pe Joseph Hadad, bucătarul șef al Casei. Dl. Hadad ne-a gătit Langustine pe pat de sparanghel verde, servite cu sos mediteranean, decorate cu rosii confiate cu portocale. O desfătare pentru simțurile noastre :)

     

     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

  • Tocilara

    Oare cat costa un nene de-asta sa-l iei acasa sa-ti gateasca?

    09.06.2010
  • POPOVICI ANDREI

    joseph este un bucatar mare. am avut ocazia sa gust ceea ce face si totul este perfect pacat ca a plecat de la vernescu, o mare pierdere. sper sa si deschida propriul sau restaurant

    13.12.2011
  • luisa

    mancare buna ci sanatoasa gatita de un bucatar dragut si priceput.......oare cum trebuie procedat sa ne iasa in cale?!!........

    05.03.2012
  • Andana

    Foarte foarte deosebita rubrica voastra cu retete video. Felicitari! Chiar daca e costisitor si dureaza ceva timp - merita tot efortul!

    08.01.2013
Autor: ebucataria.ro