Legume aromate, la grătar

Dacă simţi deja că a venit primăvara, înseamnă că tânjeşti din ce în ce mai mult după preparate savuroase, de sezon: încerci aceste legume aromate, la grătar?
- 
					    Ingrediente 
 
 1 dovlecel
 4 cepe mai mici
 5 ciupercuţe
 1 ardei gras roşu
 pătrunjel
 ulei de măsline
 sare, piper
 
 Mod de preparare
 
 Spală legumele.
 
 Taie dovlecelul rondele. Pe celelalte, lasă-le întregi, dar nu uita să cureţi ciupercuţele.
 
 Dă-le cu sare, piper şi stropeşte-le cu un pic ulei de măsline.
 
 Pune-le pe grătar şi lasă-le până se rumenesc.
 
 Decorează apoi cu frunze de pătrunjel pe care, dacă doreşti, îl poţi tăia mărunt şi presăra peste.
 
 
						