Legume aromate, la grătar

10.03.2016 0 comentarii

Dacă simţi deja că a venit primăvara, înseamnă că tânjeşti din ce în ce mai mult după preparate savuroase, de sezon: încerci aceste legume aromate, la grătar?

  1. Ingrediente

    1 dovlecel
    4 cepe mai mici
    5 ciupercuţe
    1 ardei gras roşu
    pătrunjel
    ulei de măsline
    sare, piper

    Mod de preparare

    Spală legumele.

    Taie dovlecelul rondele. Pe celelalte, lasă-le întregi, dar nu uita să cureţi ciupercuţele.

    Dă-le cu sare, piper şi stropeşte-le cu un pic ulei de măsline.

    Pune-le pe grătar şi lasă-le până se rumenesc.

    Decorează apoi cu frunze de pătrunjel pe care, dacă doreşti, îl poţi tăia mărunt şi presăra peste.
     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro