Legume trase la tigaie

Legume trase la tigaie - o reţetă clasică, vei spune, dar nu şi dacă vei citi toate ingredientele acestui preparat delicios, perfect în orice moment al zilei.
-
Ingrediente
câteva felii de pâine prăjită
ulei de măsline
sare, piper, busuioc
1 vânătă
5 roşii cherry
1 ardei gras
1 morcov
1 dovlecel
½ castravete
pătrunjel
Mod de preparare
Unge cu ulei de măsline feliile de pâine şi condimentează-le cu sare, piper şi busuioc.
Dă-le puţin la cuptor şi scoate-le apoi pe o farfurie.
Între timp, taie în felii vânăta, sărează şi piperează, după care las-o un pic deoparte.
Scurge de zeama lăsată şi adaug-o într-o tigaie în care am încins un pic ulei.
Lasă până se prăjeşte un pic, după care scoate şi adaugă în tigaie morcovul, ardeiul, dovlecelul, roşiile, toate tăiate după preferinţă.
Lasă aproximativ 7 minute.
Scoate şi aşază pe un platou, pe margini, feliile de pâine prăjită, amestecul de legume trase la tigaie în mijloc şi lângă câteva felii de castraveţi şi roşii proaspete.
Adaugă peste câteva fire de pătrunjel.
