Legume trase la tigaie

24.08.2016 0 comentarii

Legume trase la tigaie - o reţetă clasică, vei spune, dar nu şi dacă vei citi toate ingredientele acestui preparat delicios, perfect în orice moment al zilei.

  1. Ingrediente

    câteva felii de pâine prăjită
    ulei de măsline
    sare, piper, busuioc
    1 vânătă
    5 roşii cherry
    1 ardei gras
    1 morcov
    1 dovlecel
    ½ castravete
    pătrunjel

    Mod de preparare


    Unge cu ulei de măsline feliile de pâine şi condimentează-le cu sare, piper şi busuioc.

    Dă-le puţin la cuptor şi scoate-le apoi pe o farfurie.

    Între timp, taie în felii vânăta, sărează şi piperează, după care las-o un pic deoparte.

    Scurge de zeama lăsată şi adaug-o într-o tigaie în care am încins un pic ulei.

    Lasă până se prăjeşte un pic, după care scoate şi adaugă în tigaie morcovul, ardeiul, dovlecelul, roşiile, toate tăiate după preferinţă.

    Lasă aproximativ 7 minute.

    Scoate şi aşază pe un platou, pe margini, feliile de pâine prăjită, amestecul de legume trase la tigaie în mijloc şi lângă câteva felii de castraveţi şi roşii proaspete.

    Adaugă peste câteva fire de pătrunjel.

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro