Macaroane cu brânză

15.03.2016 0 comentarii

Vrei o reţetă de paste preparate într-un mod mai inedit? Încearcă macaroane cu brânză, spunem noi! Savuroase, consistente şi cu un gust cu totul special!

  1. Ingrediente

    250 g macaroane (sau alt tip de paste)
    ulei
    puţin unt
    caşcaval
    brânză
    2 ouă
    2 linguri de zahăr
    1 cutie de iaurt

    Mod de preparare

    Pune 1 litru de apă cu puţină apă să fiarbă.

    Când dă în clocot, adaugă pastele şi lasă-le să fiarbă cam 20 de minute.

    Când sunt fierte, scurge-le, clăteşte-le cu apă rece.

    Într-o cratiţă, pe foc, adaugă 30 ml de ulei. Când se încinge, pune macaroanele şi lasă-le maximum 5 minute.

    Apoi, unge un vas termorezistent cu puţin unt, adaugă jumătate din macaroane, rade peste caşcaval şi brânză, adaugă şi cealaltă jumătate de paste, iar deasupra rade branză.

    Separat, bate 2 ouă cu 2 linguri de zahăr (sau mai puţin), 1 cutie de iaurt, amestecă bine, după care toarnă peste macaroane.

    Bagă la cuptor pentru câteva minute, până macaroanele devin un pic rumenii.
     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro