Macaroane cu brânză

Vrei o reţetă de paste preparate într-un mod mai inedit? Încearcă macaroane cu brânză, spunem noi! Savuroase, consistente şi cu un gust cu totul special!
-
Ingrediente
250 g macaroane (sau alt tip de paste)
ulei
puţin unt
caşcaval
brânză
2 ouă
2 linguri de zahăr
1 cutie de iaurt
Mod de preparare
Pune 1 litru de apă cu puţină apă să fiarbă.
Când dă în clocot, adaugă pastele şi lasă-le să fiarbă cam 20 de minute.
Când sunt fierte, scurge-le, clăteşte-le cu apă rece.
Într-o cratiţă, pe foc, adaugă 30 ml de ulei. Când se încinge, pune macaroanele şi lasă-le maximum 5 minute.
Apoi, unge un vas termorezistent cu puţin unt, adaugă jumătate din macaroane, rade peste caşcaval şi brânză, adaugă şi cealaltă jumătate de paste, iar deasupra rade branză.
Separat, bate 2 ouă cu 2 linguri de zahăr (sau mai puţin), 1 cutie de iaurt, amestecă bine, după care toarnă peste macaroane.
Bagă la cuptor pentru câteva minute, până macaroanele devin un pic rumenii.
