Macrou la grătar

Unul dintre cei mai gustoşi peşti, macroul este preferat şi pentru că nu are oase. Aşadar, o reţetă simplă, de macrou la grătar este întotdeauna binevenită!
-
Ingrediente
2 bucăţi macrou
sare, piper
Pentru sos
1 ceşcuţă apă caldă
2 linguri zeama de la ardei usturat
pătrunjel tăiat mărunt
2 roşii
sare, piper
Mod de preparare
Curăţă peştele, taie căpăţână şi un pic din coadă.
Taie pe lungime, pe jumătate, sărează şi piperează.
Pune pe grătar, întoarce-l când e cazul şi lasă-l până este făcut.
Serveşte cu o saramură realizată din o ceşcuţă apă caldă, 2 linguri de zeamă de la ardei usturoi, pătrunjel tăiat mărunt, 2 roşii în prealabil gătite şi decojite, sare şi piper.
