Mâncare de legume cu mozzarella

28.11.2017 0 comentarii

Un preparat clasic, reinterpretat într-o manieră ceva mai specială şi, bineînţeles, mult mai gustoasă: încerci şi tu această mâncare de legume cu mozzarella?

  1. Ingrediente

    2 cepe
    50 ml ulei
    ½ ardei gras roşu
    ½ ardei gras verde
    1 vânătă
    1 dovlecel
    4 cartofi
    2 roşii
    1 lingură bulion
    mozzarella
    sare, piper

    Mod de preparare

    Taie mărunt două cepe şi căleşte-le în 50 ml ulei încins.

    Apoi, adaugă în aceeaşi cratiţă, peste ceapă, ardeii graşi.

    Continuă cu vânăta şi dovlecelul, ambele tăiate cubuleţe.

    Între timp, toarnă treptat câte un pic de apă rece pentru ca toate să se fiarbă mai mult, nu să se prăjească.

    Mai la terminare adaugă cartofii tăiaţi în sferturi (cartofii trebuie fierţi în prealabil), 2 roşii tăiate mărunt şi 1 lingură bulion.

    Amestecă şi condimentează cu sare şi piper.

    Mâncarea de legume se adaugă într-un vas termorezistent, iar deasupra se pun şi bucăţi de mozzarella.

    Dă la cuptor pentru maximum 15 minute.

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro