Mâncărică de vinete şi brânză

05.09.2018 0 comentarii

Dacă nici acum, toamna, nu jonglăm cu ingredientele de sezon, atunci când? Tocmai de aceea, te invităm să prepari o delicioasă mâncărică de vinete şi brânză!

  1. Ingrediente

    1 dovlecel
    1 vânătă
    sare, piper
    50 ml de ulei
    roşii cherry
    brânză de capră
    rucola
    salată verde
    pătrunjel tăiat mărunt
    câteva felii de kaizer

    Mod de preparare


    Taie în rondele dovlecelul şi vânăta.

    Sărează, piperează şi lasă vânata să se scurgă pentru că zeama aceea va da o tentă amăruie preparatului.

    Într-o cratiţă, pe foc, pune la încins cam 50 ml de ulei şi, apoi, căleşte puţin întâi vânata tăiată rondele, după care dovlecelul.

    Scoate-le pe un prosop absorbant şi lasă-le puţin.

    Separat, taie roşiile cherry pe jumătate, brânza în cuburi mai mari şi adaugă peste ele vânata şi dovlecelul.

    Continuă cu rucola, salata verde, pătrunjelul tăiat mărunt.

    Lângă, adaugă şi câteva felii de kaizer.

    Asezonează, după gust, cu sare, piper şi ulei de măsline.

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro