Împreună cu partenerii noștri de la cafeneaua Van Gogh, situată în centrul istoric al Bucureștiului, vă prezentăm azi o rețetă simplă pentru un cocktail special: Mojito
Daca va bea cineva din ce a facut baiatul ala acolo, nu o sa mai puna gura niciodata pe mojito. Lipseste sifonul sau apa minerala, iar pentru cunoscatori, este musai zahar brun. Cu siguranta van gogh nu va fi un loc unde voi servi cocktail-uri.
Recomandarea mea este postati o alta reteta pentru Mojito, pentru ca merita sa fie servita facuta k lumea.
02.09.2010
ebucataria
o sa punem si alte retete de mojito, pentru a se vedea diferentele.
02.09.2010
Tudor
Nici macar nu a spus ce origine are acest mojito. Varianta cubaneza [acasa la patria mama], se face cu zahar alb, menta si suc de lime fara fruct inauntru, pentru ca nu vrem sa scoatem uleiurile din coaja ce dau un gust amar, cu gheata cuburi si apa minerala, [ceea ce lipseste la acest mojito]. Multumim|||
Daca va bea cineva din ce a facut baiatul ala acolo, nu o sa mai puna gura niciodata pe mojito. Lipseste sifonul sau apa minerala, iar pentru cunoscatori, este musai zahar brun. Cu siguranta van gogh nu va fi un loc unde voi servi cocktail-uri. Recomandarea mea este postati o alta reteta pentru Mojito, pentru ca merita sa fie servita facuta k lumea.
o sa punem si alte retete de mojito, pentru a se vedea diferentele.
Nici macar nu a spus ce origine are acest mojito. Varianta cubaneza [acasa la patria mama], se face cu zahar alb, menta si suc de lime fara fruct inauntru, pentru ca nu vrem sa scoatem uleiurile din coaja ce dau un gust amar, cu gheata cuburi si apa minerala, [ceea ce lipseste la acest mojito]. Multumim|||
eu aic ca lipseste experienta barmanului....:))