Muşchi de porc cu cartofi prăjiţi

13.05.2017 0 comentarii

Din când în când, merge la fix o friptură gustoasă şi consistentă, cum este şi acest muşchi de porc cu cartofi prăjiţi! Îl pregăteşti zilele astea, ce zici?

  1. Ingrediente

    2 bucăţi de muşchi de porc
    Ulei
    1 pahar de vin roşu
    Sare, piper, rozmarin

    Mod de preparare

    Se iau bucăţile de carne, se spală şi se lasă să se zvânte.

    Se încinge ceva mai mult ulei într-o cratiţă, după care se prăjesc bucăţile de muşchi de porc pe o parte şi pe cealaltă, până prind o crustă rumenie.

    Apoi, se aşază într-o tavă şi se dau la cuptor, în jur de o oră, până carnea este pătrunsă.

    Între timp, carnea îşi va lăsa un sos cu care mai stropim bucăţile de muşchi, din când în când. Tot aici putem adăuga şi un pahar de vin roşu.

    Cu 5 minute înainte de a închide focul, asezonăm cu sare, piper şi rozmarin.

    Savurează cu cartofi prăjiţi sau alte combinaţii culinare.
     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro