Muşchi de porc cu ciuperci

29.04.2017 0 comentarii

Ce zici de combinaţia carne, ciuperci şi smântână? Dacă îţi surâde suficient cât să încerci, citeşte mai jos reţeta noastră de muşchi de porc cu ciuperci!

  1. Ingrediente

    300 g muşchi de porc
    2 linguri ulei
    1 lingură de muştar
    sare, piper
    1 pahar de vin roşu
    500 g ciuperci
    20 ml ulei
    3 căţei de usturoi tocaţi mărunţi
    100 ml smântână
    pătrunjel tocat mărunt

    Mod de preparare

    Ia muşchiul de porc, spală-l, după care feliază-l.

    Fă o compoziţie din 2 linguri de ulei, 1 lingură de muştar, sare şi piper.

    Unge carnea cu acest amestec şi lasă-l aşa 10-15 minute.

    Ia o tavă întinsă, unge cu ulei, adaugă bucăţile de carne şi adaugă în vas 1 pahar de vin roşu.

    Dă la cuptor şi lasă aproximativ 30 de minute.

    Separat, ia ciupercile, spală-le, curaţă-le şi taie-le în bucăţi ceva mai mari.

    Încinge ulei într-o cratiţă, adaugă ciupercile şi lasă-le maximum 10 minute.

    Adaugă într-un iaurt mic 3 căţei de usturoi mărunţiţi, pătrunjel tocat mărunt şi amestecă bine. Apoi, adaugă aici ciupercile scurse foarte bine.

    Serveşte carnea cu acest amestec din smântână şi ciuperci.

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro