Muşchi de vită cu ceapă călită

09.10.2016 0 comentarii

Nu vei da greş cu acest muşchi de vită cu ceapă călită! Se face uşor, e foarte gustos, consistent şi, în plus, merge şi pentru zilele în care ai invitaţi!

  1. Ingrediente

    1 bucată muşchi de vită
    sare, piper
    100 ml ulei
    2 cepe
    2 linguri de bulion
    feliuţe de brânză cu verdeaţă

    Mod de preparare


    Ia muşchiul de vită, spală-l şi lasă-l să se zvânte.

    Ia o cratiţă, pune 100 ml de ulei, încinge bine, după care adaugă bucata sau bucăţile de carne de vită.

    Prăjeşte la foc moderat, nu iute, pe o parte şi pe cealaltă, până se pătrunde foarte bine.

    Separat, taie 2 cepe mărunt, căleşte-le în acest ulei rămas după carne, iar mai spre final, adaugă aici 2 linguri de bulion, sare şi piper.

    Aşază pe farfurie muşchiuleţul, dă-i cu sare şi piper după gust, peste el toarnă sosul de mai sus şi adaugă feliuţe de brânză cu verdeaţă. 

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro