Muşchi de vită cu ceapă călită

Nu vei da greş cu acest muşchi de vită cu ceapă călită! Se face uşor, e foarte gustos, consistent şi, în plus, merge şi pentru zilele în care ai invitaţi!
-
Ingrediente
1 bucată muşchi de vită
sare, piper
100 ml ulei
2 cepe
2 linguri de bulion
feliuţe de brânză cu verdeaţă
Mod de preparare
Ia muşchiul de vită, spală-l şi lasă-l să se zvânte.
Ia o cratiţă, pune 100 ml de ulei, încinge bine, după care adaugă bucata sau bucăţile de carne de vită.
Prăjeşte la foc moderat, nu iute, pe o parte şi pe cealaltă, până se pătrunde foarte bine.
Separat, taie 2 cepe mărunt, căleşte-le în acest ulei rămas după carne, iar mai spre final, adaugă aici 2 linguri de bulion, sare şi piper.
Aşază pe farfurie muşchiuleţul, dă-i cu sare şi piper după gust, peste el toarnă sosul de mai sus şi adaugă feliuţe de brânză cu verdeaţă.
