Muşchi de vită cu ciuperci

Muşchi de vită, usturoi, ciuperci, vin roşu… vezi mai jos cum să prepari o mâncare consistentă şi gustoasă! Tips: e de mare efect şi pentru ocaziile speciale!
-
Ingrediente
300 g carne de vită (muşchi)
usturoi
sare, piper
1 cană de apă
1 cană vin roşu
7-8 ciuperci
roşii cherry
Mod de preparare
Ia o bucată de carne de vită, spală şi usucă pe un prosop de hârtie.
Sărează, piperează, împănează cu usturoi şi pune într-o tavă la cuptor.
În aceeaşi tavă mai adaugă 1 cană de apă şi 1 pahar de vin roşu.
Lasă aproximativ 30-40 de minute şi, între timp, mai stropeşte friptura cu sucul din tavă.
Între timp, spală şi curăţă câteva ciuperci, după care prepară-le pe grătar.
Când toate sunt gata, pune pe un platou carnea, în mijloc, ciupercile făcute la grătar şi roşii cherry.
