Muşchi de vită cu ciuperci

15.04.2016 0 comentarii

Muşchi de vită, usturoi, ciuperci, vin roşu… vezi mai jos cum să prepari o mâncare consistentă şi gustoasă! Tips: e de mare efect şi pentru ocaziile speciale!

  1. Ingrediente

    300 g carne de vită (muşchi)
    usturoi
    sare, piper
    1 cană de apă
    1 cană vin roşu
    7-8 ciuperci
    roşii cherry

    Mod de preparare


    Ia o bucată de carne de vită, spală şi usucă pe un prosop de hârtie.

    Sărează, piperează, împănează cu usturoi şi pune într-o tavă la cuptor.

    În aceeaşi tavă mai adaugă 1 cană de apă şi 1 pahar de vin roşu.

    Lasă aproximativ 30-40 de minute şi, între timp, mai stropeşte friptura cu sucul din tavă.

    Între timp, spală şi curăţă câteva ciuperci, după care prepară-le pe grătar.

    Când toate sunt gata, pune pe un platou carnea, în mijloc, ciupercile făcute la grătar şi roşii cherry.

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro