Muşchi de vită cu ciuperci
Nu e greu să prepari această reţetă de muşchi de vită cu ciuperci, aşa că poţi opta pentru ea oricând, fiind o mâncare simplă, gustoasă, dar şi săţioasă!
-
Ingrediente
300 g muşchi de vită
50 ml ulei
1 ceapă
300 g ciuperci
1 ardei gras roşu
fasole verde la borcan sau fiartă în prealabil
sare, piper
Mod de preparare
Ia muşchiul de vită şi prăjeşte-l în ulei încins, pe ambele părţi, până prinde o crustă la exterior.
După, înveleşte-l în folie de aluminiu, pune-l într-o tavă şi dă-l la cuptor pentru maximum o oră. Mai verifică între timp.
Separat, într-o altă cratiţă, încinge cam 50 ml ulei şi căleşte acolo 1 ceapă tăiată solzişori şi ciupercile feliate. Amestecă bine.
Ciupercile îşi vor lăsa zeamă, aşa că amestecă până totul e omogen.
Când e gata, pune într-un bol şi adaugă peste ardei gras roşu, fasole verde şi carnea făcută la cuptor, tăiată în bucăţele.
Sărează şi piperează după gust.