Muşchi de vită cu ciuperci

30.05.2016 0 comentarii

Nu e greu să prepari această reţetă de muşchi de vită cu ciuperci, aşa că poţi opta pentru ea oricând, fiind o mâncare simplă, gustoasă, dar şi săţioasă!

  1. Ingrediente

    300 g muşchi de vită
    50 ml ulei
    1 ceapă
    300 g ciuperci
    1 ardei gras roşu
    fasole verde la borcan sau fiartă în prealabil
    sare, piper

    Mod de preparare


    Ia muşchiul de vită şi prăjeşte-l în ulei încins, pe ambele părţi, până prinde o crustă la exterior.

    După, înveleşte-l în folie de aluminiu, pune-l într-o tavă şi dă-l la cuptor pentru maximum o oră. Mai verifică între timp.

    Separat, într-o altă cratiţă, încinge cam 50 ml ulei şi căleşte acolo 1 ceapă tăiată solzişori şi ciupercile feliate. Amestecă bine.

    Ciupercile îşi vor lăsa zeamă, aşa că amestecă până totul e omogen.

    Când e gata, pune într-un bol şi adaugă peste ardei gras roşu, fasole verde şi carnea făcută la cuptor, tăiată în bucăţele.

    Sărează şi piperează după gust.

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro