Muşchiuleţ de porc la grătar

29.12.2016 0 comentarii

Vin prietenii în vizită şi nu ştii cu ce să îi serveşti? Un muşchiuleţ de porc la grătar e varianta perfectă, mai ales dacă îl pregăteşti după reţeta de mai jos!

  1. Ingrediente

    400 g muşchiuleţ de porc
    sare, piper
    2 linguriţe muştar
    1 linguriţă miere
    1 linguriţă ulei de măsline
    sare, piper, un pic de cimbru
    boia de ardei iute

    Mod de preparare

    Ia muşchiuleţul de porc, spală-l şi porţionează-l în bucăţi nu foarte subţiri pentru a nu se usca pe grătar.

    Piperează şi sărează (cu ceva mai multă sare pentru gust).

    Dă-l apoi printr-un amestec realizat în prealabil, din 2 linguriţe muştar, 1 linguriţă miere, 1 linguriţă ulei de măsline, sare, piper, cimbru şi boia de ardei iute.

    Aşază pe grătarul încins şi lasă până se rumeneşte frumos.

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro