Muşchiuleţ de porc la grătar, cu garnitură de legume

Că tot e sezonul legumelor proaspete, dar şi al grătarelor, îţi propunem un preparat savuros şi consistent: muşchiuleţ de porc la grătar, cu garnitură de legume!
-
Ingrediente
3 bucăţi de muşchi de porc
Sare, piper
Cartofi
Mazăre
Porumb
Morcov
Ceapă
Un pic de ulei de măsline
Verdeaţă
Mod de preparare
Spală cele trei bucăţi de carne, sărează-le şi piperează-le, după care aşază-le pe grătar.
Lasă-le până se rumenesc.
Separat, pune într-o oală la fiert cu puţină sare 3-4 cartofi, tăiaţi pe jumătate sau sferturi. Lasă 20 de minute să fiarbă, după care adaugă mazărea, porumbul şi morcovul tăiat mărunt sau în forme speciale. După ce s-au fiert, închide focul.
Într-o altă cratiţă, căleşte un pic ceapa, tăiată solzişori.
Asază pe un platou bucăţile de carne, alături de amestecul de legume în care ai adăugat şi un pic de ulei de măsline, sare, piper, verdeaţă şi ceapă călită.
