Muşchiuleţ de porc la grătar, cu garnitură de legume

09.07.2015 0 comentarii

Că tot e sezonul legumelor proaspete, dar şi al grătarelor, îţi propunem un preparat savuros şi consistent: muşchiuleţ de porc la grătar, cu garnitură de legume!

  1. Ingrediente

    3 bucăţi de muşchi de porc
    Sare, piper
    Cartofi
    Mazăre
    Porumb
    Morcov
    Ceapă
    Un pic de ulei de măsline
    Verdeaţă

    Mod de preparare


    Spală cele trei bucăţi de carne, sărează-le şi piperează-le, după care aşază-le pe grătar.

    Lasă-le până se rumenesc.

    Separat, pune într-o oală la fiert cu puţină sare 3-4 cartofi, tăiaţi pe jumătate sau sferturi. Lasă 20 de minute să fiarbă, după care adaugă mazărea, porumbul şi morcovul tăiat mărunt sau în forme speciale. După ce s-au fiert, închide focul.

    Într-o altă cratiţă, căleşte un pic ceapa, tăiată solzişori.

    Asază pe un platou bucăţile de carne, alături de amestecul de legume în care ai adăugat şi un pic de ulei de măsline, sare, piper, verdeaţă şi ceapă călită.

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro