Muşchiuleţ de vită cu legume
Legume savuroase şi muşchiuleţ de vită suculent într-un preparat consistent, gustos şi săţios! Încearcă şi tu reţeta noastră de muşchiuleţ de vită cu legume!
-
Ingrediente
1 bucată muşchiuleţ de vită
sare, piper
50 ml ulei
2 ardei graşi roşii
2 ardei graşi galbeni
1 roşie
fasole verde fiartă în prealabil
câteva bucheţele de broccoli
Mod de preparare
Ia o bucată de muşchi de vită, spală, sărează şi piperează.
Într-o cratiţă, încinge 50 ml de ulei şi adaugă aici muşchiuleţul de vită. Prăjeşte puţin pe o parte şi pe cealaltă atât cât să prindă o pojghiţă crocantă.
Ia de pe foc, împachetează muşchiuleţul în folie de aluminiu şi bagă la cuptor.
În cratiţa în care ai prăjit carnea, adaugă legumele tăiate după preferinţă: ardeii graşi, roşia, fasolea verde şi broccoli.
Trage-le puţin la tigaie.
Când sunt pătrunse, aşază totul pe un platou: muşchiuleţul de vită, alături de legumele crocante.