Muşchiuleţ de vită la grătar, cu broccoli şi conopidă

18.07.2018 0 comentarii

O alegere consistentă şi spectaculoasă ca aspect şi gust: muşchiuleţ de vită la grătar, cu broccoli şi conopidă. Cartofii prăjiţi sunt bonus! Vezi reţeta!

  1. Ingrediente

    4-5 bucăţi de muşchiuleţ de vită
    1 linguriţă miere
    1 linguriţă muştar
    Sare, piper
    ½ linguriţă boia de ardei dulce
    4-5 cartofi
    ½  broccoli
    ½ conopidă
    1 morcov
    Ceapă verde

    Mod de preparare

    Ia bucăţile de muşchiuleţ de vită, spală-le, şterge-le cu un prosop de hârtie.

    Prepară un sos din 1 linguriţă miere, 1 linguriţă muştar, sare, piper şi ½ linguriţă boia roşie dulce.

    Dă bucăţile de carne prin acest sos şi pune-le pe grătarul foarte bine încins.

    Aproape de final, adaugă aici şi legumele.

    Carnea nu o lăsa prea mult, ci cât să fie făcută şi suculentă. Carnea de vită, lăsată pe grătar prea mult, se întăreşte.

    Separat, curăţă cartofii, spală-i, taie-i şi prăjeşte-i în baie de ulei.

    Când sunt toate gata, aşază-le pe un platou.

    Le poţi savura şi cu o salată mare de legume.
     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro