Muşchiuleţ prăjit, cu salată de legume

27.03.2017 0 comentarii

Dacă ţi-e poftă de un preparat cu puţină carne prăjită, iată o variantă demnă de luat în seamă: muşchiuleţ prăjit, cu salată de legume – o asociere delicioasă!

  1. Ingrediente

    400 g muşchiuleţ de porc (sau ceafă de porc)
    30 ml de ulei
    1 ardei roşu capia
    1 ardei verde
    1 ceapă
    puţină ceapă verde
    sare, piper
    ulei de măsline

    Mod de preparare


    Încinge cam 30 ml de ulei şi prăjeşte muşchiuleţul de porc, tăiat în fâşii pe lung.

    Separat, într-o farfurie, taie în felii subţiri legumele. Asezonează cu sare, piper şi 1 linguriţă ulei de măsline.

    Amestecă bine şi adaugă bucăţile de carne.
     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro