Negresă raw
Nu e de mirare de ce deserturile raw vegane sunt atât de populare astăzi! Prepară această negresă raw şi vei vedea cât de simplu poţi obţine un dulce delicios!
-
Ingrediente
¼ cană pudră de cacao
1 vârf de cuţit de sare
1 ½ cană curmale, înmuiate în prealabil
1 cană migdale crude, înmuiate în prealabil
½ cană nuci la alegere
1 linguriţă extract de vanilie sau rom
2 linguriţă apă
Mod de preparare
Combină toate ingredientele într-un robot de bucătărie.
Mixează până când compoziţia este suficient de omogenă pentru a o putea modela.
În cazul în care e tare, mai adaugă 1 linguriţă de apă, iar dacă e prea moale mai adaugă nuci la alegere.
La final, transferă amestecul într-o tavă întinsă, nivelează şi dă-o la frigider.
La servire, poţi adăuga peste şi ciocolată topită pentru un plus de efect şi gust.