Negresă raw

04.11.2015 0 comentarii

Nu e de mirare de ce deserturile raw vegane sunt atât de populare astăzi! Prepară această negresă raw şi vei vedea cât de simplu poţi obţine un dulce delicios!

  1. Ingrediente

    ¼ cană pudră de cacao
    1 vârf de cuţit de sare
    1 ½ cană curmale, înmuiate în prealabil
    1 cană migdale crude, înmuiate în prealabil
    ½ cană nuci la alegere
    1 linguriţă extract de vanilie sau rom
    2 linguriţă apă

    Mod de preparare


    Combină toate ingredientele într-un robot de bucătărie.

    Mixează până când compoziţia este suficient de omogenă pentru a o putea modela.

    În cazul în care e tare, mai adaugă 1 linguriţă de apă, iar dacă e prea moale mai adaugă nuci la alegere.

    La final, transferă amestecul într-o tavă întinsă, nivelează şi dă-o la frigider.

    La servire, poţi adăuga peste şi ciocolată topită pentru un plus de efect şi gust.
     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro