Offshore Ale Company, Martha's Vineyard, SUA

10.03.2010 1 comentarii
 1. articol trimis de Aurelia Buftea

  Pentru iubitorii de bere și nu numai, locul ideal de întâlnire pe insula Martha's Vineyard, Massachusetts, este fără îndoială restaurantul/ fabrica de bere Offshore Ale. Mâncarea tradițională pentru zona New England – pește, fructe de mare, fripturi de pui sau porc, precum și pizza îi atrag deopotrivă pe tineri și pe cei care mai păstrează tinerețea doar în suflet.

  Restaurantul este interesant mai ales datorită amplasării în aceeași clădire cu fabrica de bere ce produce Offshore Ale, băutură cunoscută și distribuită pe o zonă destul de restrânsă de pe coasta de est a Americii. Grupul meu de prieteni l-a ales ca punct de întâlnire fiindcă satisfăcea cerințele noastre de bază: bere la halbă proaspătă și rece la un preț mai mult decât rezonabil, mâncare pe toate gusturile atât pentru iubitorii de seafood, cât și pentru ovo-lacto-vegetarieni (din păcate nimic pentru vegetarieni= un punct in minus), atmosfera mai mult decât relaxată – ar fi important să specific că locația este un mediu peanut friendly, mai exact cojile de la alunele de pământ din care poți să te servești la intrare pot fi aruncate fără nici o remușcare (dacă nu ești obsedat de curățenie) pe jos.

  La masa noastră s-a servit din punct de vedere al băuturilor atât vin, cât și o bere proaspătă și rece cu 14% alcool. În ceea ce privește mâncarea am comandat : jumătate de pui la cuptor insoțit de piure și legume (dovlecel și ardei); friptura în sos cu piure, veggie quesadilla (nu în totalitate veggie, legumele fiind însoțite de un sos pe bază de smântână  și brânză americană Monterey Jack) cu salsa și smântână, carne de porc cu scoici și o pizza cu sos barbeque și șuncă. De aceasta dată experiența noastră  a fost oarecum dezamagitoare în ceea ce privește mâncarea: puiul a fost delicios ca de obicei, quesadilla fadă și cam rece, pentru pizza nu o să folosesc niciodată sos barbeque după acest experiment, iar friptura a venit fără sos, moment în care i-am atras atenția chelneriței care ne-a anunțat că sosul s-a terminat și ne-a adus sos pentru curcan.  Aceeași chelneriță a reușit să ne mai strice putin seara cu câteva comentarii nepotrivite, ceea ce ne-a făcut să reconsiderăm punctul de întâlnire pentru viitor al ieșirilor noastre.


   Dintre avantajele restaurantului aș menționa: locația centrală, aspectul atrăgător pentru cei ce doresc o seară relaxată, tradiția localului în a produce cea mai bună bere pe o rază de câteva sute de mile, posibilitatea de a sta la câțiva pași de butoaiele imense în care fermentează berea, mâncarea bună în general și diversitatea meniului.

  Minusuri: chelnerii ușor prea relaxați, mesele mici, bucătăria deschisă care de aceasta dată a fost o sursă de mirosuri nu foarte îmbietoare (menționez că la vizitele noastre precedente nu am avut această problemă), durata de așteptare dintre plasarea comenzii și aducerea mâncării - aproximativ 30-35 de minute într-o seară nu tocmai aglomerată.

  Offshore Ale Co.
  Adresa: Kennebec Ave.
                 Oak Bluffs, Ma 02557
  Tel.: 508 6932626
   

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

 • cristina elena urse

  steluta cu nr 31 este de la noi...esti norocoasa ca ai pasit pragul acestui restaurant...asa departe de noi :)...chiar daca ultima experienta nu a fost tocmai ok

  15.03.2010
Autor: ebucataria.ro