Omletă cu legume

Ce preparat nu poate da niciodată greş la micul-dejun? Aţi ghicit! Omleta! Iar dacă o mai preparăm şi în varianta “cu legume” ne-am asigurat o masă delicioasă!
-
Ingrediente
3 ouă
1 ceapă verde
4 ciuperci
½ ardei gras roşu
1 mână de spanac
sare, piper
1 praf de turmeric
pătrunjel pentru decor
Mod de preparare
Bate bine ouăle, adaugă peste legumele tocate mărunt: ceapa verde, spanacul, ardeiul gras roşu, ciupercile călite puţin în prealabil.
Presară peste condimentele: sarea, piperul şi turmericul şi mixează foarte bine.
Când totul s-a omogenizat, încinge ulei în tigaie şi adaugă omleta.
Găteşte uniform şi lasă până este un pic arămie.
Serveşte cu 2-3 bucăţi de brânză şi/sau castraveţi muraţi.
