Omletă cu somon şi pătrunjel

06.03.2016 0 comentarii

Un răsfăţ culinar încă de dimineaţă! Iată o variantă delicioasă, rapidă şi consistentă pentru micul-dejun sau chiar pentru prânz: omletă cu somon şi pătrunjel!

  1. Ingrediente

    4 ouă
    1 bucată somon afumat
    sare, piper
    1 legătura pătrunjel tocat mărunt
    4-5 ciuperci (opţional)

    Mod de preparare

    Bate ouăle bine într-un bol. Sărează şi piperează.

    Curăţă ciupercile, spală-le şi taie-le în felii ceva mai groase.

    Într-o tigaie, încălzeşte puţin ulei, adaugă ouăle şi pătrunjelul tocat mărunt.

    Amestecă un pic, după care adaugă şi ciupercile.

    Amestecă în tot acest timp şi, când este totul aproape făcut, adaugă şi somonul afumat.

    Mai lasă puţin şi închide focul.

    Pentru un plus de gust, savurează omleta cu felii de ardei gras, avocado şi lămâie.
    .

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro