Omletă rapidă

Omletă rapidă sau pizza ceva mai specială, acest preparat este unul consistent, gustos şi bogat în ingrediente savuroase! Ai prepara-o la micul-dejun?
-
Ingrediente
5 ouă
½ ardei roşu
½ ardei verde
½ ceapă
brânză rasă
2 roşii
300 g salam Victoria
50 ml ulei
caşcaval
Mod de preparare
Bate cele 5 ouă într-un bol mai mare şi adaugă aici ½ ardei roşu, ½ ardei verde, o jumătate de ceapă tăiată solzişori, un pic de brânză rasă, 2 roşii tăiate mărunt şi decojite înainte şi 300 g salam Victoria, tăiat în cubuleţe, în prealabil.
Pune 50 ml de ulei într-o tigaie şi lasă până se încinge. Toarnă aici toată compoziţia. Nu amestecă până nu începe să prindă o crustă jos.
Amestecă apoi foarte uşor.
Când este aproape gata, rade caşcaval sau brânză.
Savurează cu o salată de legume.
